Времето ще бъде ветровито с умерен, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина,

...
Времето ще бъде ветровито с умерен, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина,
Коментари Харесай

Дъжд и гръмотевици в части от страната и днес

Времето ще бъде ветровито с сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Над Западна и Централна България ще е предимно слънчево. Това сочи прогнозата на НИМХ.

Над Източна ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места, основно в крайните североизточни региони, ще превали и прегърми. Максималните температури ще са най-вече сред 27° и 32°. 

Над Северното Черноморие ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Над южното крайбрежие ще доминира слънчево време. Ще духа най-вече сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 30°-32°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево, преди обяд по най-високите елементи с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 12°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР